Acaröz, Nisan” Konuğu Oldu

Acaröz,  Nisan” Konuğu Oldu

Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu Öğrencilerinin her ay düzenledikleri Ayın konuğu projesi” etkinliğine, polis haftasının denk gelmesi nedeni ile katılan Emniyet Müdürü Acaröz, öğrenciler ile sohbet ederek hem polisliği anlattı hem de sorulan soruları ceva

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166'ncı yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu Öğrencileri ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, öğrencilere Polis'liği anlattı.


İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret ederek Polis'liği” anlattı.


 


Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Pazartesi günü Emniyet bahçesinde kurban kesimi ile başlayan kutlama haftası etkinlikleri dün de İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz'ün Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret ederek polisliği” anlatması ile devam etti. Dün Öğleden sonra Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulundaki öğrencilerle bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, burada Okul Müdürü Enver Kıvanç ve öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.


Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu Öğrencilerinin her ay düzenledikleri ayın konuğu projesi” etkinliğine, polis haftasının denk gelmesi nedeni ile katılan Emniyet Müdürü Acaröz, öğrenciler ile sohbet ederek hem polisliği anlattı hem de sorulan soruları cevaplandırdı.


Acaröz öğrencilere Polis ve Polis çalışmaları konu eden bilgileri sunmasının ardından konuşmasında çocuklara İnsanları hayatta başarılı ve başarısız kılan, yaptığı ve yapacağı tercihlerdir. Sizler de tercihlerinizi yaparken gelecekte ne olmak istediğinizi ve ne yapmak istediğinizi çok iyi düşünmelisiniz. Bu konuda büyüklerinizden tavsiye almanızda fayda var. Bu ülkenin ve Muş'un sizlere ihtiyacı var. Polis halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışmaktadır. Bizler bu çalışmalarımızı sizlerin en güzel şekilde eğitimlerinizi alabilmeniz için yapıyoruz. Sizlerde eğitimlerinizi alıp başarılı çalışmalarınız sonucunda ileride Polis olabilirsiniz. Derslerinize çok çalışın ve ileride ülkenize faydalı olun” dedi.


Düzenlenen programı oldukça yararlı bulduğunu ifade eden Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu Müdürü Enver Kıvanç, 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı başında, başlattığımız projelerimizden biri olup, bu proje kapsamında yapılan çalışma ve söyleşilerden amaçladığımız; öğrencilerimizin empati kurma yeteneklerini geliştirmek ve yaşamın her karesinde uygulamak, özgüvenlerini artırmak, otokontrol sistemlerini geliştirmek, meslekleri tanıma ve meslek seçme becerilerini geliştirmek, öğrencilerimizin ilimizin gelişimi ile ilgili düşüncelerini il yöneticilerine aktarma şansını yakalamak, kurum kültürüne katkı sağlamaktır. Bu anlamda Polis Haftası” münasebetiyle bu ayın konuğunu İl Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman İlhan Acaröz'ü davet ettik. Sayın Müdürümüz projemize katılarak, her sınıf seviyesinde katılan ikişer öğrencimizle söyleşi yapıp projemizin amacına ulaşmasına büyük katkıda bulunmuştur. Projemize katılımlarıyla bizleri son derece mutlu eden İl Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman İlhan Acaröz'e kurumumuz adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.





GELİN ALMAYA GİDEN AİLE SİLAHLA TARANDI

UYUŞTURUCU MADDEYE 33 TUTUKLAMA

HIRSIZLIĞA 27 TUTUKLAMA

Jandarma, Anneler Günü nü Unutmadı

Durmaz ın Bir Yılı

Muş-Kulp Yolunu Havaya Uçurdular

Polisten Kaçamadılar